Ingrediënten
150g chocolade
20g roomboter
2 eieren
20g suiker (of 1el kristalsuiker + 1el Stevia)
75g slagroom
Chocolademousse
- Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten.
- Splits de eieren. Klop het eiwit op.
- Klop het eigeel samen met de suiker op.
- Klop de slagroom op.
- Meng alles samen voorzichtig.
- Verdeel in glaasjes.
- Laat het minimum 1 uur in de koelkast afkoelen.
- Decoreer naar keuze.
Ingrediënten
- Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten.
- Splits de eieren. Klop het eiwit op.
- Klop het eigeel samen met de suiker op.
- Klop de slagroom op.
- Meng alles samen voorzichtig.
- Verdeel in glaasjes.
- Laat het minimum 1 uur in de koelkast afkoelen.
- Decoreer naar keuze.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten