Ingrediënten
150g chocolade
20g roomboter 
2 eieren
20g suiker (of 1el kristalsuiker + 1el Stevia) 
75g slagroom
Chocolademousse
- Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten. 
 
- Splits de eieren. Klop het eiwit op. 
 
- Klop het eigeel samen met de suiker op. 
 
- Klop de slagroom op. 
 
- Meng alles samen voorzichtig. 
 
- Verdeel in glaasjes. 
 
- Laat het minimum 1 uur in de koelkast afkoelen. 
 
- Decoreer naar keuze. 
 
Ingrediënten
- Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten.
 - Splits de eieren. Klop het eiwit op.
 - Klop het eigeel samen met de suiker op.
 - Klop de slagroom op.
 - Meng alles samen voorzichtig.
 - Verdeel in glaasjes.
 - Laat het minimum 1 uur in de koelkast afkoelen.
 - Decoreer naar keuze.
 

Geen opmerkingen:
Een reactie posten