Ingrediënten
225g chocolade
150g roomboter
125g zelfrijzende bloem 
125g Rietsuiker (of 65g Rietsuiker en 4 el Stevia)
4 eieren
1 tl vanille extract
1 a 2 tl bakpoeder
1,5 tl kaneel 
Brownie
- Verwarm de oven voor op 190°C.
 - Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten.
 - Splits de eieren. Klop het eiwit op.
 - Klop het eigeel samen met de suiker op.
 - Voegde bloem, vanilla-extract, kaneel en de bakpoeder aan het eigeel toe. Meng dit goed.
 - Voeg dan het chocolade mengsel eraan toe.
 - Meng alles voorzichtig samen.
 - Leg bakpapier in een ovenschaal en verdeel het mengsel even in een ovenschaal.
 - Bak af op 190°C, ongeveer 45 minuten (Dit hangt af van uw ovenschaal).
 

Geen opmerkingen:
Een reactie posten