donderdag 11 juli 2013

Brownie


Ingrediënten

225g chocolade
150g roomboter
125g zelfrijzende bloem 
125g Rietsuiker (of 65g Rietsuiker en 4 el Stevia)
4 eieren
1 tl vanille extract
1 a 2 tl bakpoeder
1,5 tl kaneel 

Brownie
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2.  Laat de boter en de chocolade au bain marie smelten. 
  3. Splits de eieren. Klop het eiwit op. 
  4. Klop het eigeel samen met de suiker op. 
  5. Voegde bloem, vanilla-extract, kaneel en de bakpoeder aan het eigeel toe. Meng dit goed. 
  6. Voeg dan het chocolade mengsel eraan toe. 
  7. Meng alles voorzichtig samen.
  8. Leg bakpapier in een ovenschaal en verdeel het mengsel even in een ovenschaal.
  9. Bak af op 190°C, ongeveer 45 minuten (Dit hangt af van uw ovenschaal). 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen